INTIME

Σαμαράς: «Θα κάτσω στο σκαμνί τους σκευωρούς της Novartis»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση Novartis, ενώ δηλώνει πως δεν μετάνιωσε για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

propoli

«Οι δόλοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν, σπιλώνουν. Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος, Πολάκης, δεν θα γλιτώσουν. Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: «Θα φτάσω έως το τέλος για να αποκαλύψω τη συμμορία της Novartis».

Επίσης σχολιάζοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ τόνισε πως δεν μετανιώνει, ενώ σ’ ότι αφορά την απόφαση του να μην παραδώσει το Μέγαρο Μαξίμου στον πρωθυπουργό, υπογράμμισε ότι «σήμερα με επαινούν που δεν παρέδωσα στον Τσίπρα».

Αναφορικά με την με την περίοδο Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, ο Αν. Σαμαράς σημείωσε πως είναι απαραίτητο να υπάρξει Εξεταστική. «Θα είχαμε ήδη βγει στις αγορές τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2014 καθώς είχαμε αντλήσει 4,5 δισεκατομμύρια συνολικά».

Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε ξεχαρβάλωμα τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, ενώ σχετικά με το τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της πΓΔΜ τόνισε: «Εμένα δεν μου έδωσαν ποτέ τελεσίγραφο. Τελεσίγραφο δίνουν σε εκείνους που γνωρίζουν ότι είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

Loading