«Σημαντική τομή το ηλεκτρονικό εισιτήριο στους αρχαιολογικούς χώρους»

Με ηλεκτρονικό εισιτήριο θα εισέρχονται πλέον οι επισκέπτες στους αρχαιολογικούς χώρους, μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού που χαιρετίσθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα.

propoli

«Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον» τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός στο Twitter γι’ αυτή τη νέα καινοτομία που εισάγεται στη χώρα μας και πρόσθεσε πως «έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά».

«Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα για το μέλλον. Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών με τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου (http://etickets.tap.gr) και περιορίζει τον χρόνο αναμονής για την είσοδο στους μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Και το μήνυμα καταλήγει ως εξής: «Όπως σημειώνει, «ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά». «Και στον πολιτισμό η Ελλάδα προχωρά», καταλήγει η ανάρτηση του πρωθυπουργού».

Loading