Στη Θεσσαλονίκη η Φώφη Γεννηματά

Το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου θα επισκεφτεί σήμερα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. κλιμάκιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με επικεφαλής την πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφη Γεννηματά.

propoli

Το κλιμάκιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα κάνει αυτοψία στο δάσος του Σέιχ Σου για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος του προβλήματος με το φλοιοφάγο έντομο, με την επιστημονική ονομασία Tomicus piniperda, που έχει ήδη νεκρώσει 3.500 χιλιάδες στρέμματα πευκόφυτης έκτασης στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα κάνει περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Παράλληλα κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Παύλο Χρηστίδη, σήμερα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι,  θα επισκεφτεί τον Ο.Α.Σ.Θ., όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση του Οργανισμού.

Το πρόγραμμα δράσης για σήμερα θα ολοκληρωθεί με την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ.  στον εμβληματικό για την πόλη χώρο του παλιού λιμανιού της Θεσσαλονίκης (είσοδος από την πύλη του Ερυθρού Σταυρού), με ομιλήτρια την πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφη Γεννηματά.

Loading