INTIME

«Συνεργασία μέχρι να φτάσει ο κόμπος στο χτένι»

Το δικό του μήνυμα στην κυβέρνηση με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών φρόντισε να στείλει ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη.

propoli

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.  Όταν έρθει η Συμφωνία, εμείς θα αποχωρήσουμε» τόνισε συγκεκριμένα από το Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Επίσης έκανε λόγο για «ανοιχτή και έντιμη συνεργασία, μια δημόσια συνεργασία» με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ότι έχουμε να πούμε, το λέμε δημόσια και καθαρά».

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά στο θέμα των αναδρομικών, τονίζοντας πως θα δοθούν σε όλους αυτούς που τους τα «κούρεψε» η προηγούμενη κυβέρνηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ομιλία του Πάνου Καμμένου, ο οποίος μπήκε στο συνεδριακό κέντρο υπό τους ήχους του τραγουδιού του Γκόραν Μπρέγκοβιτς με τίτλο: «Καλάσνικοφ».

https://www.youtube.com/watch?v=zyShM6I28AY

Loading