INTIME

Τριγμοί στους ΑΝΕΛ: Παραιτήθηκε ο Σγουρίδης

Την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο υπέβαλε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρωινές δηλώσεις του.

propoli

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε πως το ενδεχόμενο ενός «θερμού» επεισοδίου με την Τουρκία θα μπορούσε να καθυστερήσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν», είχε συμπληρώσει ο ίδιος, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και όχι μόνο.

«Άδειασμα» από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Μάλιστα, τον αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «άδειασε» λίγο αργότερα και ο επικεφαλής του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για «θεωρίες φαντασίας», «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον Παναγιώτη Σγουρίδη.

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα. Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής, που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Με sms παραιτήθηκε ο Π. Σγουρίδης

Μετά και από την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου και το σάλο που προκλήθηκε, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του, κάνοντάς το, μάλιστα, μέσω μηνύματος τηλεφώνου (sms).

«Μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ», εξήγησε ο ίδιος για την απόφασή του.

Δεν την έκανε δεκτή ο Πάνος Καμμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Πάνος Καμμένος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα τον είχε “αδειάσει”.

Loading