INTIME

Φορτσάκης: «Όλοι μαζί να ξαναφέρουμε την ελπίδα στους Έλληνες»

Σε δήλωση ενόψει του 12ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Θεόδωρος Φορτσάκης. Έκανε ειδική μνεία στο κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου, «Ελλάδα μπορούμε», και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ.

propoli

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Θ. Φορτσάκης:

«Το κεντρικό σύνθημα του 12ου τακτικού συνεδρίου μας “Ελλάδα μπορούμε” συνοψίζει την προγραμματική μας αντίληψη για την ανοικοδόμηση της πατρίδας μας.

Σε αντίθεση με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιδίδονται σε άκριτη παροχολογία και ανέξοδες υποσχέσεις σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, η Νέα Δημοκρατία προτάσσει ένα μελετημένο, συνεκτικό σχέδιο ανάπτυξης, που απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Προτεραιότητά μας είναι να αποκαταστήσουμε το κράτος δικαίου, να δώσουμε ώθηση στην οικονομία και, με στοχευμένες και κοστολογημένες ελαφρύνσεις, να ανακουφίσουμε τους πολίτες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν πληγεί περισσότερο.

Με ενότητα και ομοψυχία βελτιώνουμε τις οργανωτικές μας δομές, επιχειρούμε ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στην κοινωνία, συνδιαμορφώνουμε και επικυρώνουμε τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού μας προγράμματος.

Όλοι μαζί μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα στους Έλληνες!

Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε μία πραγματικά νέα διακυβέρνηση, αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού!».

Loading