Φωτίου: «Ο Αν. Σαμαράς είναι ο υποβολέας της ΝΔ»

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μίλησε με σκληρή γλώσσα προς τη ΝΔ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ “Real FM”.

propoli

«Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι ο κ. Μητσοτάκης καθορίζει το τι θα πουν και το τι θα κάνουν. Ο κ. Σαμαράς είναι ο βασικός υποβολέας. Από εκεί και ύστερα έχει εναλλασσόμενους ρόλους ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης» τόνισε αρχικά η υπουργός.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα θέμα ακροδεξιάς ατζέντας αυτή τη στιγμή η οποία ναρκοθετεί όλο το πεδίο που λέγεται Ελλάς. Βεβαίως για τον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αυτό, αλλά στην πραγματικότητα ναρκοθετεί την Ελλάδα. Τις νάρκες σε αυτό το πεδίο που σπέρνει ο Σαμαράς τις πατάει ο ίδιος ο Μητσοτάκης, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα».

Επιπλέον επεσήμανε ότι ο «κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν μπορούμε πια να δίνουμε επιδόματα, είμαστε ένα κράτος επιδομάτων. Δεν είμαστε. Το ΔΝΤ έλεγε ότι δίνεις από επίδομα θα το δίνεις στην ακραία φτώχεια. Δηλαδή αναπηρικό επίδομα είναι ο ανάπηρος ακραία φτωχός; Αυτό αντανακλά σε όλο τον πληθυσμό, δεν αντανακλά μόνο στους φτωχούς. Η ΝΔ είναι εντελώς ταυτισμένη με το ΔΝΤ, το ίδιο ακριβώς που έλεγε το ΔΝΤ στην ακραία του μορφή, το λέει τώρα με μισόλογα η ΝΔ».

Σ’ ότι αφορά την οικονομία η Θεανώ Φωτίου υπογράμμισε ότι «εμείς στις 21 Αυγούστου ανακτήσαμε μέρος της ανεξαρτησίας μας να ρυθμίζουμε τα του οίκου μας και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος και το βλέπει κάθε μέρα που περνάει. Χρειαζόμαστε χρόνο για να επουλώσουμε όλες αυτές τις μεγάλες καταστροφές που έκαναν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όπως ξέρετε πολλά από αυτά που έχουν νομοθετηθεί από τους προηγούμενους τα ακυρώνουμε με νέες νομοθετικές πράξεις. Ότι έχει νομοθετηθεί από εμάς χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσοχή για να «ξενομοτηθεί» δηλαδή να ακυρωθεί η νομοθέτησή του».

Loading