Νέα ρύθμιση οφειλών στους δήμους προανήγγειλε ο Αλέξης Χαρίτσης

Νέα ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

propoli

«Πρόκειται για ρύθμιση – ανάσα για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ με τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα ενισχυθούν και τα έσοδα των δήμων», ανέφερε ο κ. Χαρίτσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η εν λόγω ρύθμιση θα κατατεθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

«Επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ η νίκη στις ευρωεκλογές»

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα, χάρη στη συστηματική προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εξάλλου, επιτυχία για το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η νίκη και όχι απλώς η διάψευση των δημοσκοπήσεων.

Ο κ. Χαρίτσης έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο ζήτημα της μαζικής προσέλευσης στις κάλπες, λέγοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό ειδικά για τις προοδευτικές δυνάμεις που θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον κόσμο και την νεολαία για να πάει να ψηφίσει. Η λύση δεν είναι μία απολίτικη ή αντιπολιτική στάση, η οποία ενίοτε τροφοδοτεί τα ακροδεξιά φαινόμενα, αλλά ούτε και μια μεμψιμοιρία, ότι όλα παραμένουν ως έχουν και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει».

Loading