Χατζηδάκης: «Η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο»

«Είναι και προς το συμφέρον του τόπου, των Ελληνίδων και των Ελλήνων, να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση», επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής του Βόρειου Τομέα Β΄ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

propoli

Όπως τονίζει «η χώρα σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κυβερνήσεις μειοψηφίας … χρειάζεται πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα» και προσθέτει πως η ΝΔ είναι έτοιμη να εφαρμόσει το πρόγραμμά της άμεσα. «Η χώρα μας δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και το οφείλουμε στους πολίτες να είμαστε σε ετοιμότητα από την πρώτη μέρα», λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει πως προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης στην περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές, θα είναι η μείωση των φόρων. «Για μας η μείωση της φορολογίας είναι το κλειδί για να ανακουφίσουμε τους Έλληνες στην καθημερινότητά τους, αλλά και για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα -ιδιαίτερα τη μικρομεσαία-, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία μας και να δημιουργηθούν μαζικά νέες ποιοτικές δουλειές».

Loading