Χριστοδουλάκης: «Πολιτική, όχι προσωπική η απόφαση της Φώφης Γεννηματά»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής σχολίασε ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, κάνοντας λόγο για μήνυμα ενότητας ενόψει της κρίσιμης μάχης των εθνικών εκλογών.

propoli

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστοδουλάκης υποστήριξε στην ΕΡΤ πως η απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας «ήταν πολιτική και όχι προσωπική».

Μάλιστα, ο γραμματέας του κόμματος έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καμίνη και προσπάθησε να αναλύσει τι σημαίνει η παρουσία του στην πρώτη θέση του Επικρατείας.

«Ο Γιώργος Καμίνης ολοκλήρωσε δύο επιτυχημένες θητείες στο Δήμο Αθηναίων, με μάχες απέναντι στη  Χρυσή Αυγή, διακύβευμα που θέσαμε από την πλευρά μας ως μείζον και στη μάχη των Ευρωεκλογών. Προερχόμενος εκτός των στενών κομματικών ορίων του ΠΑΣΟΚ, με το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό του προφίλ, σηματοδοτεί τη διεύρυνση του πολιτικού μας χώρου. Σηματοδοτεί το άνοιγμα μας και ένα ισχυρό κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, για να ανασυγκροτήσουμε ξανά έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο που έχει ανάγκη η χώρα μας», ανέφερε σχετικά.

«Μήνυμα ενότητας»

«Η ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της συστράτευσης για την κρίσιμη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Χριστοδουλάκης και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή. Άλλωστε αυτό που αφορά τους πολίτες είναι η πολιτική ατζέντα και όχι οι εσωκομματικές διεργασίες. Η μέριμνα και η αγωνία μας στο εξής είναι να φτάσει στους πολίτες το δικό μας σχέδιο, εξειδικευμένο, κοστολογημένο, καταρτισμένο προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή».

Loading