«Στο νταραβέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι απέναντι»

Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Σταύρου Θεοδωράκη, εμφανίστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός με αφορμή την υπόθεση των δανείων της οικογένειας Τσίπρα αλλά και το «φλερτ» του κόμματος που ανήκει με το κυβερνών κόμμα.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Γρ. Ψαριανός μιλώντας στα «Παραπολιτικά» τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο «Τσίπρας μεγάλωσε με εργολαβίες του Παττακού» και πρόσθεσε ότι στο συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της Δικαιοσύνης καθώς «υπάρχουν σημεία που χρειάζονται διευκρινήσεις από την οικογένεια του πρωθυπουργού».

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, δεν μπορείς για τόσο πολύ καιρό να παραπλανάς τόσο πολύ κόσμο» σχολίασε την υπόθεση της φερόμενης ως πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού προκειμένου να λάβουν ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ. ευρώ.

«Η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν εργαλεία επιρροής της δικαιοσύνης πόσο μάλλον για τον αδελφό και την αδελφή κάποιου κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης, ο οποίος έπαιρνε πλαστές ενημερότητες και αυτοδανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του» συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρόσθεσε πως «κάτι μπαμπάδες είχαν μια άλλη εταιρεία που την έλεγαν ΣΚΑΠΑΝΕΑ η οποία αυτοχρηματοδοτούνταν από τη χούντα, αυτοχρηματοδοτούσε τον εαυτό της, έφτιαξε τους μισούς δρόμους της Κρήτης και σε πολλά μέρη της Ελλάδας, πήρε δημόσια έργα. Έπαιρνε δεξαμενές, λιμάνια, δρόμους από τον…Παττακό, από τον Μακαρέζο, από τον Παπαδόπουλος και αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Τσίπρας, ο Ηρακλής Τσίπρας, ο αδελφός του, ο θείος, του κορυφαίου στελέχους της ψεκασμένης αριστεράς».

Από τα λεγόμενα του κ. Ψαριανού δεν έλειψε και η αναφορά στην οικογενειοκρατία. «Εδώ έχουμε μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση η οποία δανειοδοτεί το συγγενολόι της, αλλάζει μέσα στη νύχτα με τροπολογία το νόμο για να καλύψει την πλαστογραφία και ότι άλλο, με βάση τα ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικά και καθόλου «κατά παραγγελία» όπως είπε κάποιο κοριτσάκι της πρώτης φοράς ψεκασμένης αριστεράς. Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν οι βεβαιώσεις από το ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) ότι ποτέ δεν κόπηκε τέτοια ενημερότητα. Είναι στοιχεία ακλόνητα» είπε βουλευτής του Ποταμιού.

Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε τα εσωκομματικά του Ποταμιού για τα οποία ο Γρ. Ψαριανός διαχώρισε τη θέση του ως προς την γενική τάση του κόμματος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «στο νταραβέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ εγώ θα είμαι απέναντι», αφήνοντας αιχμές και για τον επικεφαλής του κόμματός του, Στ. Θεοδωράκη.

Loading