INTIME

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντιφάσεις, παλινωδίες και ψέματα Αγγελή»

«Η τριήμερη κατάθεση του Ιωάννη Αγγελή στην προκαταρκτική επιτροπή για τη Novartis ολοκληρώθηκε την Πέμπτη όπως ακριβώς άρχισε, με αντιφάσεις, παλινωδίες και ψέματα τα οποία στη συνέχεια αναγκάστηκε να ανασκευάσει», σχολιάζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Έτσι ενώ το μεσημέρι χαρακτήριζε προς τέρψιν της ΝΔ τον πρώην πρωθυπουργό «ηθικό αυτουργό του ηθικού αυτουργού!» στη συνέχεια και λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξέταση του απαντώντας στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, δήλωσε «κανένας δόλος και καμία ευθύνη Τσίπρα», τονίζοντας πως ορθώς δεν βρίσκεται στην προανακριτική.
Όσο και να προσπαθεί η ΝΔ, η επιτροπή επιβεβαιώνει πως η μόνη σκευωρία είναι αυτή της προσπάθειας συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis», συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

propoli

Αποσπάσματα από την κατάθεση

Αγγελής: Τότε με βάση τα στοιχεία που είχα εν γνώσει μου (το έγγραφο του FBI είναι Αύγουστος του 2017) δεν προέκυπταν ευθύνες πολιτικών προσώπων. Αν προκύπτουν νέα στοιχεία τώρα τότε είναι ερευνητέες οι ευθύνες…

AΓΓEΛHΣ:” OTAN ΓYPIΣAME AΠO TH BIENNH EΓΩ ΔEN ΦPONTIΣA NA EPEYNHΘEI O ΛOΓAPIAΣMOΣ TOY ΠOΛITIKOY ΠPOΣΩΠOY, AΛΛA ΓIA TO ΠΩΣ ΘA ΔIΩΞOYME THN TOYΛOYΠAKH”!!!!!!

Ραγκούσης: Όταν γυρίσατε από τη Βιέννη γιατί δεν ενημερώσατε την Πρόεδρο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κα Ζαΐρη για τις πληροφορίες που είχατε για το λογαριασμό του πολιτικού προσώπου; Θυμίζω ότι είστε και αναπληρωτής πρόεδρος στην Αρχή αυτή.

Αγγελής: Δεν ξέρω, μάλλον θα το ξέχασα.

Γ.Σ.

Loading