3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ποιο “πηγαδάκι” από Χαλκιδική εντοπίσαμε στο κλειστό του Φαλήρου

Μέσα στο κατάμεστο κλειστό στάδιο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, όπου διεξάγεται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εντοπίσαμε και ένα “πηγαδάκι” στελεχών από την Χαλκιδική

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους χιλιάδες συνέδρους, το politic.gr εντόπισε και τοπικά στελέχη του κόμματος από τον εν λόγω νομό. Ανάμεσά τους πρόσωπα με σημαντική παρουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Χαλκιδικής, που εκπροσωπούν διαχρονικά την λεγόμενη “Προοδευτική παράταξη ” στέλνοντας το μήνυμα της συστράτευσης στον κοινό στόχο της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Οι σύνεδροι από την Χαλκιδική συναντήθηκαν και με την βουλευτίνα του κόμματος από τον νομό την Κυριακή Μάλαμα, συνομίλησαν μαζί της και αντάλλαξαν απόψεις, παράλληλα παρακολούθησαν τη διαδικασία και συμμετείχαν στα θεματικά τραπέζια.

Πάντως στην ερώτησή μας αν ανήκουν στους προεδρικούς ή στην  “ομπρέλα” πήραμε την απάντηση από όλους ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και δεν έχουν τίποτα να τους χωρίζει.

Δήλωσαν όλοι ομόφωνα ότι στο κόμμα τους οι διαφορετικές απόψεις είναι συνεκτικό στοιχείο και όχι διασπαστικό, στέλνοντας το  μήνυμα της πολιτικής αλλαγής με τελικό στόχο μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση.

Χ.Φ.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμώνει, ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει