Μ. Βαρβιτσιώτης: “Η προσφορά αγάπης είναι το μεγαλύτερο δώρο στις μέρες μας”

Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, παραδόθηκαν σήμερα κούτες με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και μέσα προστασίας κατά του Covid-19, στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν από στελέχη του διπλωματικού και πολιτικού του γραφείου και υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ Μ. Βαρβιτσιώτης ανέδειξε τη σημασία υποστήριξης ιδρυμάτων, όπως το Χριστοδούλειο, που η δράση τους και η ύπαρξή τους οφείλεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ιδρύματος Γεώργιο Χριστοφοράκη και όλους τους υπεύθυνους για την προσφορά τους.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, αναφέρει:

«Η προσφορά αγάπης είναι το μεγαλύτερο δώρο στις μέρες μας. Δεκάδες κούτες με τρόφιμα, μέτρα προστασίας κατά του COVID-19 και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν σήμερα στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα στο Χαϊδάρι.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του διπλωματικού και πολιτικού μου γραφείου αλλά και τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών για την άμεση ανταπόκριση να συγκεντρωθεί αυτή η σημαντική προσφορά αγάπης.

Οφείλουμε να στηρίζουμε Ιδρύματα για τα παιδιά που επιτελούν αυτό το σπουδαίο έργο.

Και το κάνουμε έμπρακτα. Δεν μένουμε στα λόγια.

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τη Δυτική Αθήνα.

Η δράση του και η ίδια η ύπαρξή του οφείλεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό.

Ιδρύθηκε το 1943 και από τότε έως και σήμερα αγκαλιάζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 3.000 κορίτσια.

Σήμερα, στο Ίδρυμα μένουν 26 κορίτσια, ηλικίας 7 έως 24 ετών.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Γεώργιο Χριστοφοράκη και όλους τους υπεύθυνους για την προσφορά τους.

Θα είμαστε πάντα δίπλα τους».

Δείτε επίσης: Μ. Βαρβιτσιώτης για επιθέσεις στα Χανιά: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά και δεν φοβάται

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ