«Χωρίς τη συμφωνία με την ΕΡΤ δεν θα ξεκινούσε το Πρωτάθλημα»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της «απαντά» σε δημοσίευμα αναφορικά με το συμβόλαιο με την ΕΡΤ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η εμπορικότητα του συλλόγου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η πράσινη ΠΑΕ επισημαίνει πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα επιχειρεί να διαμορφώσει μία εικονική πραγματικότητα στο θέμα της συμφωνίας των επτά ομάδων με την ΕΡΤ και παραθέτει μία σημαντική λεπτομέρεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Σημερινό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο επιχειρεί να διαμορφώσει μια εικονική πραγματικότητα ως προς τη συμφωνία του Παναθηναϊκού και άλλων έξι ομάδων με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων πρωταθλήματος.

Πρωτίστως, σκόπιμα παραλείπεται η πλέον κομβική… λεπτομέρεια: χωρίς τη συμφωνία με την ΕΡΤ δεν θα ξεκινούσε το Πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, η εμπορικότητα του συλλόγου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Εξ ου και το ποσό της συμφωνίας με την ΕΡΤ είναι όμοιο με το συμβόλαιο που προϋπήρχε με τη Nova.

Αποτελεί χαρά για τον Παναθηναϊκό να μπορούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας να παρακολουθούν όπου και αν βρίσκονται δωρεάν την προσπάθεια της ομάδας. Κάτι το οποίο πιστοποιείται στις τηλεθεάσεις των αγώνων μας».