«Έκλεισε» το μεγάλο φιλικό με τον Άγιαξ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο του σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία, όμως το μεγαλύτερο από αυτά επισημοποιήθηκε πριν λίγο. Με Άγιαξ στις 22 Ιουλίου.

propoli

Εδώ και μέρες οι δυο ομάδες ήταν σε συζητήσεις και ουσιαστικά τα είχαν βρει αλλά μέχρι την Τετάρτη το φιλικό δεν είχε “κλειδώσει”. Αφού έπεσαν οι υπογραφές ο Παναθηναϊκός προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο Άγιαξ την ίδια μέρα έχει ανακοινώσει και φιλικό με τον ΟΦΗ, με τις ολλανδικές ομάδες να συνηθίζουν την ίδια μέρα να δίνουν δυο ματς προκειμένου οι προπονητές να βλέπουν όλους τους παίκτες τους.

Μόνο που κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άγιαξ θα παίξει με τους βασικούς ποδοσφαιριστές του όπως οι Φαν Ντε Μπεκ, Τάντιτς, Ζιγιέχ και ίσως τον Ντε Λιχτ αν ακόμα δεν έχει πωληθεί από τον “Αίαντα”. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς και από το γεγονός πως η αναμέτρηση θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Μία από τις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μία σταθερή υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ένας σύλλογος πρότυπο λειτουργίας, ο Άγιαξ, θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα γίνει στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ.

O 34 φορές πρωταθλητής Ολλανδίας, κάτοχος 4 τροπαίων Champions League/ Πρωταθλητριών, 2 Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ, 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων και 1 Κυπέλλου UEFA θα φιλοξενήσει το Τριφύλλι σε ένα σπουδαίο φιλικό..

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άγιαξ εντυπωσίασε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους με την εικόνα του στους αγώνες του Champions League, όπου βρέθηκε κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα από τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Τότεναμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων). Παράλληλα η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία”.

Loading