Έτοιμη για πολλά γκολ η Ρόζενμποργκ

Η Μόλντε ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα, αλλά η Οντ Γκρένλαντ και η Μπόντο Γκλιμτ δείχνουν ικανές να την απειλήσουν.

propoli

Την ίδια στιγμή η Ρόζενμποργκ προσπαθεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΜΠΡΑΝ

Τέσσερις αγωνιστικές αήττητη είναι η Χάουγκεσουντ καθώς επικράτησε με 1-4 της Μιοντάλεν. Στο γήπεδο της έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Μπραν ηττήθηκε στην έδρα της από την Ρόζενμποργκ με 0-1. Δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας, αφού μετρά τρεις νίκες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπραν.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Σημαντική νίκη για την Ρόζενμποργκ που επικράτησε με 0-1 επί της Μπραν. Δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν και εντός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Βαλερένγκα έχασε με 0-3 στο γήπεδο της από την Λίλεστρομ. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΤΑΜΠΑΕΚ-ΤΡΟΜΣΟ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Στάμπαεκ που έχασε με 3-0 από την Βίκινγκ. Εντός έδρας έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Μετά από 4 ήττες η Τρόμσο κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την πρωτοπόρο Μόλντε! Εκτός έδρας  η Τρόμσο έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΒΙΚΙΝΓΚ

Η Λίλεστρομ επικράτησε με 0-3 εκτός έδρας της Βαλερένγκα. Εντός έδρας έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Βίκινγκ είναι μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός της εκτός έδρας. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Λίλεστρομ.

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ-ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Η Μιοντάλεν υπέστη βαριά ήττα με 1-4 από την Χάουγκεσουντ. Στην έδρα της έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Κρίστιανσουντ δείχνει ότι μπορεί να κερδίζει βαθμούς εκτός έδρας έχοντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κρίστιανσουντ.

ΜΟΛΝΤΕ-ΡΑΝΧΑΪΜ

Απρόσμενη ήττα με 2-1 για την Μόλντε από την Τρόμσο. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι και μάλιστα με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Ρανχάϊμ προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Στρόμσγκοντσετ. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μόλντε.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Δυνατό ξεκίνημα για την  Μπόντο Γκλιμτ η οποία εντός έδρας έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Στρόμσγκοντσετ προέρχεται από ήττα με 1-0 με την Ρανχάϊμ. Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη και περιορίζεται σε δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπόντο Γκλιμτ.

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08-ΟΝΤ ΓΚΡΕΛΑΝΤ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει η Σάρπσμποργκ και εντός έδρας μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Οντ Γκρέλαντ μακριά από το γήπεδο της έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading