Αγγλία: Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι

Το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία έχει η Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζοντας την κούρσα με τη Λίβερπουλ. Νίκες αναζητούν Τσέλσι και Άρσεναλ με έπαθλο μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

propoli
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Στο γήπεδό τους τα «ζαχαρωτά» έχουν εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Μπέρνλι, εκτός έδρας, μετρά τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Εντός έδρας η Μπόρνμουθ μετράει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ δεν έχει νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες στο γήπεδό της. Η Τότεναμ μακριά από το Λονδίνο έχει έντεκα νίκες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τότεναμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Μεγάλη νίκη για τη Γουέστ Χαμ με 0-1 στην έδρα της Τότεναμ. Η Σαουθάμπτον έμεινε στην ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Μπόρνμουθ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΛΒΣ – ΦΟΥΛΑΜ

Εντός έδρας η Γουλβς έχει απολογισμό εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Φούλαμ αν και υποβιβάστηκε πέτυχε τρίτη συνεχομένη νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 κόντρα στην Κάρντιφ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Γουλβς.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Τέσσερις ήττες στους τελευταίους πέντε αγώνες στο γήπεδό της έχει η Κάρντιφ. Μακριά από το γήπεδό της η Κρίσταλ Πάλας έχει οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κρίσταλ Πάλας.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εντός έδρας η Νιούκαστλ έχει απολογισμό οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και εννιά ήττες. Η Λίβερπουλ συνεχίζει το νικηφόρο σερί της έχοντας οκτώ διαδοχικές νίκες. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λίβερπουλ.

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Τσέλσι για να κλειδώσει μια θέση για το επόμενο Champions League. Η Γουότφορντ έχασε με 1-2 από τη Γουλβς. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τσέλσι.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Η Χάντερσφιλντ έχει υποβιβαστεί και εντός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δεκατέσσερις ήττες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έχει η Άρσεναλ και θέλει τη νίκη για να συμμετέχει στο Champions League της επόμενης περιόδου. Την Πέμπτη νίκησε 3-1 τη Βαλένθια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League. Μακριά από το γήπεδό της η Μπράιτον έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δώδεκα ήττες. Η επιλογή είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Σίτι δεν θέλει βαθμολογικές απώλειες γιατί μπορεί να της κοστίσουν τον τίτλο. Η Λέστερ νίκησε εύκολα με 3-0 την Άρσεναλ. Εκτός έδρας έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading