Αγγλία: Μονόδρομος η νίκη για τη Λίβερπουλ

Με πέντε αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς στην Αγγλία θα διεξαχθούν και αγώνες για το θεσμό του Κυπέλλου. Η σημαντικότερη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, με τη Φούλαμ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ.

propoli
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Ήττα για τη Γουέστ Χαμ με 2-0 στην έδρα της Κάρντιφ. Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική έχοντας ως απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σε γενικές γραμμές τα καταφέρνει πολύ καλά καθώς δεν έχει χάσει στο γήπεδό της στους τελευταίους έξι αγώνες. Η Χάντερσφιλντ ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπόρνμουθ με 0-2. Είναι ουραγός της βαθμολογίας και μακριά από το γήπεδό της είναι ανεπαρκής, με απολογισμό δέκα ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια νίκη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα σε εκτός έδρας αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Γουέστ Χαμ.

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Μπέρνλι προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λίβερπουλ και ηττήθηκε στο Άνφιλντ με 4-2. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο, για αυτό και έχουν πανηγυρίσει θετικά αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει εντός έδρας απολογισμό πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες, καταβάλλοντας έναν δύσκολο αγώνα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Λέστερ νίκησε με 3-1 τη Φούλαμ. Εκτός έδρας έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και αυτό φαίνεται στις πέντε νίκες, τις τρεις ισοπαλίες και τις επτά ήττες που έχει καταγράψει. Συμπληρωματικά δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Από εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Χάντερσφιλντ προέρχεται η Μπόρνμουθ. Τα καλύτερα αποτελέσματά της φέτος τα έχει σημειώσει στο γήπεδό της, όπου έχει απολογισμό επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μπόρνμουθ είναι ιδιαίτερα παραγωγική, έχοντας σημειώσει 26 γκολ στο γήπεδό της, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Η Νιούκαστλ πέτυχε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Έβερτον και νίκησε με 3-2. Εκτός έδρας, όμως, δεν έχει θετικό πρόσημο, καθώς μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Φούλαμ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχασε από τη Λέστερ με 3-1 γνωρίζοντας την έκτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 68 τέρματα παθητικό. Στο Λονδίνο μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-2 την Μπέρνλι και παραμένει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Σίτι. Εκτός έδρας έχει σημειώσει εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Λίβερπουλ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Αν και προηγήθηκε με 0-2 η Έβερτον ηττήθηκε από τη Νιουκάστλ με 3-2. Φέτος οι γηπεδούχοι αποδεικνύονται εξαιρετικά απρόβλεπτη ομάδα. Στο Γκούντισον Παρκ έχουν έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Από τη δική της πλευρά η Τσέλσι παραχώρησε ισοπαλία στη Γουλβς με 1-1. Μακριά από την έδρα της έχει φέτος οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Τσέλσι.

Loading