INTIME

Στα μαλακά η ΑΕΚ – Αποκλεισμός με διετή αναστολή από την UEFA

Απέφυγε τα χειρότερα η ΑΕΚ, η οποία τιμωρήθηκε με μονοετή αποκλεισμό, αλλά διετή αναστολή, από την UEFA, για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Αγιαξ, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

propoli

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη (21/2) στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA και την Παρασκευή (22/2) ανακοινώθηκε η τιμωρία της ΑΕΚ, στο άκουσμα της οποίας οι άνθρωποι της Ένωσης μπορούν πλέον να αισθάνονται ανακουφισμένοι, αφού αποφεύχθηκε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Συγκεκριμένα, η UEFA τιμώρησε την ελληνική ομάδα με έναν χρόνο αποκλεισμό από τα Κύπελλα Ευρώπης, με διετή αναστολή. Επίσης, θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τους δύο επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες της, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 80.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως στην Ελβετία, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, το «παρών» στην ακρόαση έδωσαν από πλευράς ΑΕΚ, ο Μηνάς Λυσάνδρου και η Αγγελική Αρκάδη.

Υπενθυμίζεται πως το κατηγορητήριο εις βάρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν βαρύ, καθώς περιλάμβανε εισβολή οπαδών, ρίψεις αντικειμένων, φωτοβολίδων και μίας βόμβας μολότοφ, εισβολή οπαδών και ανάρτηση παράνομου πανό.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο ΑΕΚ – Άγιαξ:

Πηγή: Soccerplus.gr

Loading