ΑΕΚ: Γιαννιώτας… τριετίας και με τη βούλα

Ημέρα μεταγραφών ήταν η σημερινή με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ολυμπιακού.

propoli

Η «Ένωση» καλωσόρισε τον 25χρονο διεθνή επιθετικό, που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 11.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα φοράει στην πλάτη του την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 11» αναφέρει η ανακοίνωση, παραθέτοντας και το βιογραφικό του παίκτη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Γιαννιώτας δήλωσε στο aekfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν λίγο ξαφνικό για μένα, αλλά τα ξαφνικά είναι τα ωραία! Ερχομαι στην πρωταθλήτρια που είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα με το 11, με την οποία μεγαλούργησαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Χαίρομαι επίσης που βρίσκω μια ομάδα με πολλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είμαι φίλος από παλιά».

Λίγη ώρα αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν και την ανανέωση της συνεργασίας τους έως το 2023 με τον 25χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Παναγιώτη Τσιντώτα που θα αγωνίζεται με τον Δικέφαλο στο στήθος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας γεννήθηκε στις 4/7/1993 και τόπος καταγωγής του είναι η Κατερίνη. Ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Ιούνιο του 2017 και υπήρξε εκ των βασικών συντελεστών της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος».

Loading