INTIME

ΑΕΚ: Δεν υπολογίζει τον Λιβάγια ο Ουζουνίδης

Χωρίς τον Λιβάγια καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της Ένωσης παραδέχτηκε ότι μετά τις ενοχλήσεις του ποδοσφαιριστή στον αριστερό τετρακέφαλο, οι γιατροί του συνέστησαν να μην τον χρησιμοποιήσει.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών (26/01) αγώνων της Superleague

Στον αντίποδα, ο προπονητής του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει γενικότερα το νεοαποκτηθέντα Τσόσιτς, παρότι τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

Για τη φόρμα της ΑΕΚ και το σύστημα:

«Αυτή την περίοδο παίζουμε καλά και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι αγωνιστικά. Πλέον έχουμε δουλέψει δυο διαφορετικά σχήματα και μπορούμε να αλλάζουμε πράγματα πιο εύκολα και να έχουμε περισσότερες επιλογές. Και ανάλογα με τον αντίπαλο να επιλέγουμε. Πάντα βλέπεις πράγματα που θέλεις να διορθώσεις. Και στην προηγούμενη διάταξη, πολλές επιθέσεις τις κάναμε με 3-5-2. Τώρα περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι επικεντρωνόμαστε στο να λύσουμε κάποια ζητήματα που δημιουργούνται».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο:

«Αν εξαιρέσεις τον Εργοτέλη, όλα τα ματς θα ήταν δύσκολα. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα ετοιμαστούμε γι αυτό. Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο».

Για την προοπτική συγκομιδής έξι βαθμών πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Όποιος μπαίνει στη διαδικασία αριθμητικής, πέφτει έξω. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το ματς στη Νέα Σμύρνη. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το ματς και θα είναι μεγάλο λάθος να σκεφτούμε επόμενο ματς. Και αν κερδίσουμε, είναι δεδομένο πως θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία. Έχουμε κερδίσει κάποια ματς, πάμε με καλή ψυχολογία και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και με αυτοπεποίθηση».

Για τον Πανιώνιο:

«Ο Μάντζιος ταιριάζει στον Πανιώνιο. Είναι μια ομάδα που έχει θέληση, έχει πάθος. Ξέρω πως περιμένουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν δεν παίξουμε καλά, θα δυσκολευτούμε. Πρέπει να παίξουμε καλά, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού ο Πανιώνιος. Είναι πιο συμπαγής και γι αυτό περιμένουμε ένα δύσκολο ματς».

Για τον Τσόσιτς:

«Τα πράγματα είναι απλά. Έντεκα ξεκινάνε, κάποιοι μένουν στον πάγκο, κάποιοι εκτός αποστολής. Εννοείται πως υπολογίζεται κανονικά. Όλα έχουν μια λογική. Δεν μπορούν να παίξουν όλοι».

Για τον Γκάλο:

«Δεν αμφέβαλα ποτέ κανείς για την αξία του. Δεν είχε ξεκινήσει καλά στη σεζόν αλλά σιγά – σιγά έδειξε καλή νοοτροπία. Ξέρουμε τις αδυναμίες του και τα προτερήματα του. Μέσα από τους σχηματισμούς, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προτερήματά του. Είναι σε καλό φεγγάρι και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για τον Λιβάγια:

«Απ’ ό,τι έχω καταλάβει, δεν θα υπολογίζεται για το αυριανό ματς. Όταν σου λένε οι γιατροί πως καλό είναι να μην αγωνιστεί, καλό είναι να μην παίξει».

Για την παραμονή του Οικονόμου:

«Είναι μια επιλογή που έπρεπε να γίνει. Είχαμε προσπαθήσει να τον φέρουμε και στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τις δυνατότητες του. Μπορεί να βελτιώσει πολλά πράγματα και να γίνει ακόμα καλύτερος. Είναι ένα παιδί με θετική αύρα και με καλό χαρακτήρα. Αλλά περιμένω πολλά περισσότερα και απ’ αυτόν και να γίνει ακόμα καλύτερος παίκτης. Όμως είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το μέλλον».

Loading