ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

ΑΕΛ: «Όλοι μαζί στο γήπεδο, ενωμένοι σαν γροθιά»

Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ των ποδοσφαιρικών θεσμικών οργάνων και της διοίκησης της ΑΕΛ για τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης πήρε θέση την οποία με ανακοίνωσή της η ομάδας υιοθετεί πλήρως.

propoli

«Συναισθήματα άφατης ικανοποίησης και λαρισινής υπερηφάνειας προκάλεσε σε όλη την «βυσσινί» οικογένεια το μήνυμα του δημάρχου μας, κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Οι προτροπές, οι νουθεσίες του, διαυγής θέση του στο θέμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και γενικά το ξεκάθαρο μήνυμά του με πολλαπλούς αποδέκτες, δεν επιδέχονται ίχνος παρερμηνείας. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και δηλώνουμε ευήκοοι αποδέκτες.

Χωρίς την παραμικρή διάθεση περαιτέρω τοποθετήσεων ή σχολιασμών, ας μας επιτραπεί η υπενθύμιση της μηνυματικής κατακλείδας του δημάρχου μας: «Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ’ όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο, επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο, μας βρίσκει απέναντι».

Μαζί με τον δήμαρχό μας, όλοι την Κυριακή στο γήπεδο ενωμένοι μια γροθιά!

ΑΕΛ = ΛΑΡΙΣΑ και ΛΑΡΙΣΑ = ΑΕΛ».

Loading