Αζάρ: «Πάντα αγαπούσα την Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Εντέν Αζάρ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, καθώς το συμβόλαιό του με την Τσέλσι ολοκληρώνεται με την Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

propoli

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Χόφενχαϊμ ΕΔΩ

Σενάρια που πυροδότησε σήμερα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που μίλησε για το θέμα αλλά και για το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Τσέλσι για ανανέωση της συνεργασίας τους έχουν «παγώσει». «Μιλήσαμε για λίγο, αλλά σταματήσαμε. Τώρα περιμένουμε. Θα ολοκληρώσω τη σεζόν στην Τσέλσι και έπειτα έχω έναν χρόνο στο συμβόλαιό μου ακόμη, αλλά θα δούμε…» τόνισε χαρακτηριστικά ο βέλγος μεσοεπιθετικός.

Ενώ για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε: «Εγώ ξέρετε…Πάντα αγαπούσα τη Ρεάλ Μαδρίτης και πριν τον ερχομό του Ζινεντίν Ζιντάν. Θα δείξει στο μέλλον τι θα γίνει».

Πάντως, ο Αζάρ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι: «Με τον νέο προπονητή σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο. Η οικογένεια μου είναι στο Λονδίνο και ήδη πλησιάζω τα 28. Δεν θέλω στο τέλος να μετανιώσω για όποια απόφαση πρόκειται να πάτω. Δεν γνωρίζω πότε, αλλά θα την πάρω».

Loading