INTIME

Ο Αλμπάνης λύτρωσε την ΑΕΚ και «σκότωσε» τον Ατρόμητο

«Κλείδωσε» την τρίτη θέση της Super League η ΑΕΚ, η οποία νίκησε 0-1 τον Ατρόμητο με το γκολ που σημείωσε ο Αλμπάνης στο 85’.

propoli

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωράκη, πλάσαρε ιδανικά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σε έναν αγώνα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Πλέον, η ΑΕΚ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την ομάδα του Περιστερίου και δείχνει να εξασφαλίσει το «καλό» εισιτήριο του Europa League. Ο Ατρόμητος παραμένει στην τέταρτη θέση της Super League, έχοντας έξι βαθμούς -αλλά και έναν αγώνα- περισσότερο από τον Άρη.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (62′ Μπουσουλάτζιτς), Μάντσον (81′ Νάτσος), Ενσικουλού, Μανούσος (67′ Ουάρντα), Κουλούρης.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Κόσιτς, Κρίστιτσιτς (82′ Αλμπάνης), Κλωναρίδης, Άλεφ, Μπακασέτας, Πόνσε (36′ Λιβάια), Μπογέ (74′ Γαλανόπουλος).

Διαβάστε ακόμη: Ζωντανός ο ΟΦΗ μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού

Loading