INTIME

Γη και ύδωρ Αλ Ιτιχάντ σε Πρίγιοβιτς – Αγωνία στον ΠΑΟΚ

Αγωνία και έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, μετά την «χρυσή» πρόταση που κατέθεσε η Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις και τις προτάσεις για τα σημερινά (06/01) παιχνίδια της La Liga

Οι Άραβες προσφέρουν στον «Δικέφαλο» ποσό δέκα εκατ. ευρώ, καλύπτοντας έτσι τη ρήτρα αποχώρησης του πρώτου σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, το… μπαλάκι περνάει πλέον στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δίνει… γη και ύδωρ. Συγκεκριμένα, του προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών, στην προσπάθειά της να τον δελεάσει να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Η επιθυμία του Πρίγιοβιτς και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ

Προσφάτως ο διεθνής Σέρβος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον έως το καλοκαίρι και να μην αφήσει στη… μέση την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το χρυσάφι των Αράβων, ωστόσο, δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς τα 25 εκατ. ευρώ είναι προσφορά που λίγοι θα μπορούσαν να αρνηθούν.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια διερεύνησης των προθέσεων του παίκτη, με την ελπίδα ότι θα τον πείσουν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη έως το τέλος της σεζόν. Ακόμη και αν του προσφέρουν περισσότερα χρήματα, ωστόσο, δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε κατά διάνοια το ποσό που του προσφέρουν οι Άραβες.

Διαβάστε ακόμη: Αναβολές αγώνων στη Γ’ Εθνική λόγω χιονιά

Loading