Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού που πέταξε ρολό ταμειακής στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Προγραμματισμένη για σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που πέταξε ρολό ταμειακής μηχανής στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία με αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί ο αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας.

propoli

Η δίκη ωστόσο, αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου, καθώς ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης που δεν ήταν άλλος από τον προπονητή του Ολυμπιακού απουσίαζε από το δικαστήριο με αποτέλεσμα τελικά να τιμωρηθεί για λιπομαρτυρία και χρηματικό πρόστιμο ύψους 59 ευρώ. Επίσης χρεώθηκε και τα έξοδα της δίκης. Από την αίθουσα επίσης απουσίαζε και ο αστυνομικός, ο οποίος ωστόσο είχε ενημερώσει γι’ αυτό το δικαστήριο.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 27χρονο

Σ’ ότι αφορά τον 27χρονο οπαδό προσήλθε κανονικά. Ο νεαρός κατηγορείται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης και για πρόκληση σωματικής βλάβης, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον αθλητικό νόμο, ενώ συγκαταλέγονται στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς το άτομο χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα επικίνδυνο», λόγω παλιότερης εμπλοκής του σε ανάλογα περιστατικά με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες.

Loading