Απέναντι στην Ουγγαρία σήμερα η Εθνική ομάδα

Τον δεύτερό της αγώνα στο Nations League δίνει σήμερα το βράδυ η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Ουγγαρία.

propoli

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Εσθονίας με 1-0, θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της και να πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλό του.

Παράλληλα η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θέλει να εκμεταλλευτεί και την απουσία συμπαράστασης των φιλάθλων στην Ουγγαρία, μιας και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός προπονητής φαίνεται πως προβληματίζεται για τρεις θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Η μία αφορά την ετοιμότητα του Κώστα Μήτρογλου, η άλλη αν θα χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη ή τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και η τρίτη τον Ζέκα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας (με 15 συμμετοχές στη Κοπεγχάγη).

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη (ή Μπακάκη), Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Γιαννούλη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζέκα και ο Μπουχαλάκης, με τον Μάνταλο και τον Πέλκα στα πλάγια. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δώνης, αν δεν τα καταφέρει τελικά ο Μήτρογλου.

 

 

 

Loading