INTIME

Αποκλείστηκε από τα προημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην φάση του «16» του Wimbledon, με τον Έλληνα τενίστα να λυγίζει στα φινάλε των σετ απέναντι στον Αμερικανό Τζον Ίσνερ. 

propoli

Με 3-0 σετ [6-4, 7-6 (8), 7-6 (4)], ο 33χρονος Αμερικανός, Νο.10 στον κόσμο, κατάφερε να κερδίσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί θα βρει έναν άλλον big server, τον Μίλος Ράονιτς, που έβαλε φρένο στον νεαρό Αμερικανό Μακένζι Μακντόναλντ με 6-3, 6-4, 6-7(5), 6-2.

Μπορούσε ο Τσιτσιπάς αλλά δεν τα κατάφερε

Ο Στέφανος μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια έναν σπουδαίο αντίπαλο, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και (τουλάχιστον) να ξαναμπεί στον αγώνα μετά την απώλεια του πρώτου σετ.

Ο Έλληνας τενίστας σε έναν αγώνα δύο ωρών και έξι λεπτών, δεν κατάφερε παρά τη μεγαλειώδη προσπάθειά του, να κερδίσει στα φινάλε των σετ των Αμερικανό τενίστα.

Με τον Ίσνερ να μετράει 22 άσους έναντι 18 του Τσιτσιπά, ο Αμερικανός κατάφερε να αποσπάσει από τον Έλληνα τενίστα τα σετ στο τέλος και να είναι εκείνος που θα συνεχίσει το ταξίδι του Wimbledon.

Loading