INTIME SPORTS

Αποχωρεί από ΑΕΛ και ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αλ. Κούγιας

Την απόφαση του να αποχωρήσει τόσο από την ομάδα της ΑΕΛ, όσο και γενικότερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο ανήγγειλε πριν από λίγη ώρα, ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

propoli

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» επιτέθηκε μεταξύ άλλων στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και στον εισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη, ενώ στάθηκε και στην «κωλυσιεργία που υπήρξε στην ανανέωση του συμβολαίου του Ντέλετις με την ΑΕΛ, η οποία οφείλεται στο γεγονός πως ο Σέρβος έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι εκείνο μέχρι στιγμής το αρνείται».

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα» τόνισε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε: «Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση».

Loading