INTIME

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ στη Super League

Του Μάκη Ιωαννίδη
Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει αυτήν την αγωνιστική η Super League, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος και να υποδέχεται στην Τούμπα τον πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο.

propoli

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον φορμαρισμένο Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ υπάρχει και τοπικό ντέρμπι στην Αθήνα με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ισοπαλία για την Ξάνθη στα Γιάννενα, με 0-0, την προηγούμενη αγωνιστική. Η ακριτική ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες καθώς δεν έχει «τρίποντο» εδώ και επτά αγωνιστικές. Στα Πηγάδια έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ξάνθη σκοράρει δύσκολα εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σημαντική νίκη με 3-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Εξακολουθεί να χρειάζεται βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Μακριά από την Τρίπολη έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5  ΓΚΟΛ.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Νέα ήττα για την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, αυτήν τη φορά με 2-0 από τον Άρη. Χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ έχει απολογισμό εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ με 0-2 μετά από πολύ κακή εμφάνιση. Δυσκολεύεται πλέον αρκετά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και αυτό αποτυπώνεται στον απολογισμό του μακριά από το ΟΑΚΑ όπου μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την ΑΕΚ.

ΛΑΡΙΣΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Νέα ισοπαλία για τη Λάρισα με 0-0 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι ένας αγώνας στον οποίο η ομάδα του Αλέξη Κούγια θέλει τους βαθμούς ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Λεβαδειακός πήρε ισοπαλία στην έδρα του κόντρα στην Λαμία με 1-1. Μακριά από τη Βοιωτία έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Λάρισα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΦΗ
Συνεχίζει τις ήττες ο Απόλλων που έχασε και από τον Ολυμπιακό με 0-2. Στη Ριζούπολη έχει μόλις μια νίκη, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα και έχει πολλές αδυναμίες στον τρόπο παιχνιδιού του. Ο ΟΦΗ έχει μπλέξει σε περιπέτειες, όμως είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τους βαθμούς, Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 απέναντι στη Λάρισα. Εκτός έδρας  δεν έχει νίκη και περιορίζεται σε τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Επιβλητική εμφάνιση και νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, με 0-2 επί του Παναθηναϊκού. Ο «Δικέφαλος» παραμένει αήττητος και στην Τούμπα έχει έντεκα νίκες και μια ισοπαλία. Διαθέτει πολυφωνία στην επίθεση ενώ συν τοις άλλοις έχει και την καλύτερη άμυνα σε εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο. Μακριά από το Περιστέρι έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για ΠΑΟΚ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ισοπαλία για τη Λαμία με 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική, στη Βοιωτία, με αντίπαλο το Λεβαδειακό. Στο γήπεδο της η Λαμία έχει δείξει καλό πρόσωπο με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο ΠΑΣ κινδυνεύει να μπλέξει σε περιπέτειες καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Ξάνθη στο γήπεδό του. Μακριά από τα Γιάννενα έχει μια νίκη και δέκα ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Λαμία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ
Με 0-2 νίκησε ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα. Μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Έχει αρκετά καλό επιθετικό απολογισμό και εντός έδρας δέχθηκε μόλις έξι γκολ. Ο Άρης νίκησε 2-0 την ΑΕΚ και συνεχίζει ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών. Μακριά από τη Θεσσαλονίκη έχει πέντε νίκες, πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL και νίκη για Ολυμπιακό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης για τον Παναιτωλικό που έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία και στην προσπάθειά του για έξοδο στο Europa League. Στο Αγρίνιο έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Πανιώνιος έχασε με 3-0 από τον Ατρόμητο. Μακριά από τη Νέα Σμύρνη η επίδοσή του είναι δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Παναιτωλικό.

 


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Politik την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019

Loading