Αυλαία της εθνικής με Τουρκία στο EuroVolley

Με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών, η οποία επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στα τελικά της διοργάνωσης, ανοίγει απόψε  (23/8) η «αυλαία» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

propoli

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετέχει ξανά στο κορυφαίο «ραντεβού» της ηπείρου μετά το… μακρινό 2001 και, παρ’ ότι η παρουσία του στη διοργάνωση καθιστά ήδη επιτυχημένη τη συμμετοχή του, το συγκρότημα του Γκιγέρμο Ναράνχο θα «κυνηγήσει» το βήμα παραπάνω που θα στείλει τη «γαλανόλευκη» στη φάση των «16».

Η εθνική ομάδα μετέχει στον Α΄ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στην Άγκυρα, και στο πλαίσιο του γκρουπ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την «οικοδέσποινα» Τουρκία (23/8), τη Γαλλία (24/8), τη Φινλανδία (25/8), τη Βουλγαρία (27/8) και τη Σερβία (28/8).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να πάρει μια θέση στην πρώτη τετράδα του Α΄ ομίλου, προκειμένου να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης, και για να τα καταφέρει θα πρέπει να παρουσιάσει το καλό πρόσωπο που έδειξε στα προκριματικά. Υπενθυμίζεται ότι η εθνική προκρίθηκε θριαμβευτικά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού, καθώς σημείωσε έξι νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις για τα προκριματικά, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη προπόνηση στο «Ankara Spor Salonu»

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading