INTIME

Βασιλειάδης: «Δεν θα παίξω την κολοκυθιά στο θέμα της αναδιάρθρωσης»

Ουδεμία διάθεση υπαναχώρησης υφίσταται ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στο αίτημα της Σούπερ Λίγκας να μη γίνει φέτος αναδιάρθρωση της κατηγορίας.

propoli

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δέχθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής, εκπροσωπούμενης από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη, το διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση και εκπροσώπους των ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Πανιωνίου ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η θέση του κ. Βασιλειάδη για το συγκεκριμένο αίτημα είχε αποσαφηνιστεί πριν τη συνάντηση, καθώς είχε υπογραμμίσει προς τους ανθρώπους της Λίγκας πως προϋπόθεση για την πραγματοποίησή της θα ήταν να μην τεθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η διοργανώτρια αρχή δεν έλαβε υπόψη της τη σύσταση του υφυπουργού και ζήτησε αναβολή της αναδιάρθρωσης για τη μεθεπόμενη σεζόν, ήτοι οι ομάδες της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας να παραμείνουν 16 και να μη μειωθούν στις 14.

Μάλιστα, η Λίγκα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού το αίτημά της συνοδεύτηκε από ακόμη ένα: να ισχύσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, που είχε συναφθεί με βασική προϋπόθεση τη μείωση των ομάδων.

Οι απαιτήσεις της Λίγκας προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος εξαρχής διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζήτησης για ήδη συμφωνημένα πράγματα.

«Κακώς μπήκα πέρυσι»

«Αν θέλετε πρωτάθλημα 16 ομάδων, τότε καλή σας επιτυχία. Εγώ την κολοκυθιά δεν πρόκειται να την παίξω. Και κακώς μπήκα πέρυσι και σας βοήθησα», ήταν τα λόγια του προς τους ανθρώπους της Λίγκας

Loading