Βasketball Champions League: Νίκη για Προμηθέα, “ναύαγιο” για ΠΑΟΚ

Ο Προμηθέας νίκησε την Ολίμπια μέσα στη Λουμπλιάνα με 80-76 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στον 4ο όμιλο του Basketball Champions League. Με κακή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο ΠΑΟΚ έχασε 77-94 στη Βόννη από την Τέλεκομ Μπον.

propoli

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλύσεις των σημερινών (19/12) αγώνων της Bundesliga

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 76-80

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά μπήκε ξανά σε τροχιά πρόκρισης από τον 4ο όμιλο του Basketball Champions League, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη επί της Ολίμπια με 80-76. Οι Πατρινοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 12 πόντους μετά τις δύο πρώτες περιόδους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με ένα επιμέρους σκορ 38-54, κατάφερε κυρίως στην 3η περίοδο, ν’ αναστρέψει την κατάσταση και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στο 6-3 το ρεκόρ του Προμηθέα πλέον.

Πρώτος σκόρερ για τον Προμηθέα ο Τόνι Μέιερ με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, σημαντική η συμβολή των Λίποβι, Τσαϊρέλλη, Όντουμ που είχαν από 10 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους Σλοβένους, ο Μπατζίμ με 16.

ΤΕΛΕΚΟΜ ΜΠΟΝ – ΠΑΟΚ 94-77

Η Τέλεκομ Μπον νίκησε τον ΠΑΟΚ 94-77 στη Γερμανία για την ένατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του BCL και έκανε ξανά «θρίλερ» την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και έβαλε τους Γερμανούς στο «κόλπο» με ρεκόρ 4-5.

Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν την κακή άμυνα του «Δικεφάλου» και με πολλά τρίποντα έφτασαν στο +10 και στο +15 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε και μείωσε στο -7, όμως δέχτηκε ένα σερί 8-0 στην έναρξη της τέταρτης περιόδου και βρέθηκε στο -21 και στην οριστική «κατάρρευση».

Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Σούμποτιτς με 22 πόντους, Τζέιμς με 14 και Μπαρτόλο με 13 πόντους. Για τον ΠΑΟΚ, διασώθηκε ο Μορέιρα με 20 πόντους.

 

Loading