Γαλλία: Μάχη για μια θέση στο Europa League

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το γαλλικό πρωτάθλημα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη μάχη των Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ για μια θέση στο Europa League.

propoli
ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΝ

Η Ντιζόν ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η Ρεν δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ρεν.

ΛΥΩΝ – ΑΝΖΕ

Η Λυών ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ. Εντός έδρας μετράει δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ανζέ νίκησε την Καέν με 0-1 και παραμένει αήττητη για έξι αγωνιστικές. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Λυών.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Παλικαρίσια ισοπαλία με 3-3 για την Γκινγκάμπ απέναντι στο Στρασβούργο. Η Μαρσέιγ νίκησε δύσκολα τη Νιμ με 2-1. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μαρσέιγ.

ΝΙΜ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Εντός έδρας η Νιμ μετράει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μπορντό έχασε (μετά από 5 αγωνιστικές) με 3-0 από τη Σεντ Ετιέν με 3-0. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Νιμ.

ΝΙΣ – ΚΑΕΝ

«Λευκή» ισοπαλία με τη Ρεν για την ομάδα της Νις. Στη Νίκαια έχει οκτώ νίκες τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Καέν ηττήθηκε από την Ανζέ με 0-1. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Νις.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Ισοπαλία για το Στρασβούργο με 3-3 κόντρα στην Γκινγκάμπ. Στην έδρα του έχει έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μακριά από την έδρα της η Μονπελιέ έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΝΑΝΤ – ΑΜΙΕΝ

Σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στη Λυών πέτυχε η Ναντ, η οποία στο γήπεδό της έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Αμιέν για ισόπαλη για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ναντ.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΙΛ

Δεν τα κατάφερε η Τουλούζ και ηττήθηκε με 2-1 από τη Μονπελιέ. Η Λιλ συνέτριψε την Παρί με 5-1(!). Εκτός έδρας έχει: εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι νίκη για τη Λιλ.

ΡΕΜΣ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Ισοπαλία για τη Ρεμς με τη Μονακό (0-0). Στην έδρα της έχει επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Σεντ Ετιέν νίκησε με 3-0 την Μπορντό. Συνολικά εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, έξι ήττες και έξι ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Συντριβή για την Παρί με 5-1 από τη Λιλ. Στο Παρίσι παραμένει αήττητη ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Μονακό έμεινε στο 0-0 με την Ρεμς. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading