Γαλλία: Προβάδισμα της Αμιάν για την παραμονή

Ολοκληρώνεται το γαλλικό πρωτάθλημα και η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει αφορά το ποια από τις Αμιάν και Καέν θα παραμείνει στην κατηγορία. Η πρώτη έχει το πλεονέκτημα, καθώς νίκη της υποβιβάζει αυτόματα τη δεύτερη.

propoli
ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Επιβλητική νίκη για την ομάδα της Μασσαλίας που επικράτησε με 2-5 της Τουλούζ. Η Μονπελιέ παραχώρησε ισοπαλία στη Ναντ με 1-1 αλλά παρέμεινε αήττητη για έκτη αγωνιστική. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ

Στην έδρα της η Νις έχει εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Μονακό εξασφάλισε την παραμονή της με τη νίκη που πέτυχε επί της Αμιάν με 2-0. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΝΙΜ – ΛΥΩΝ

Εντός έδρας η Νιμ έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στους τελευταίους της αγώνες. Η Λυών νίκησε με 4-0 την Καέν και εξασφάλισε την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΜΙΑΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Μετά την ήττα με 2-0 από τη Μονακό η Αμιάν παλεύει πλέον για την παραμονή της. Η Γκινγκάμπ έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με τη Νιμ και υποβιβάστηκε. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αμιάν.

ΡΕΜΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επέστρεψε στις νίκες η Ρεμς επικρατώντας με 0-1 στο Μπορντό. Η Παρί νίκησε με 4-0 την Ντιζόν. Μακριά από το Παρίσι έχει απολογισμό δώδεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΡΕΝ – ΛΙΛ

Μεγάλη νίκη με 0-2 στο Στρασβούργο για τη Ρεν που προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Η Λιλ εξασφάλισε θέση στους ομίλους του Champions League. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ρεν.

ΚΑΕΝ –ΜΠΟΡΝΤΟ

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Καέν προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή της. Η Μπορντό είναι αδιάφορη βαθμολογικά έχασε με 0-1 από τη Ρεμς. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Καέν.

ΑΝΖΕ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Συντριβή με 5-0 για την Ανζέ στον αγώνα απέναντι στη Λιλ. Στην έδρα της έχει απολογισμό πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Σεντ Ετιέν νίκησε με 3-0 την Νις. Ο απολογισμός της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

Loading