Γαλλία: Τα… ρέστα της κόντρα στη Λιλ παίζει η Λυών

Προβάδισμα για μια θέση στο Champions League έχει η Λιλ που δεν πρέπει να χάσει εκτός έδρας από τη Λυών. Παραμονεύει η Σεντ Ετιέν, που πλέον δεν νιώθει ασφυκτική πίεση από τη Μαρσέιγ.

propoli
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Στην έδρα του το Στρασβούργο έχει έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Απρόσμενη ήττα με 1-2 από τη Ναντ γνώρισε η Μαρσέιγ. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ

Η Παρί έχασε το Κύπελλο από τη Ρεν. Στο Παρίσι είναι αήττητη έχοντας δεκαέξι νίκες και μια ισοπαλία. Η Νις νίκησε την Γκινγκάμπ με 3-0. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΚΑΕΝ

Η Γκινγκάμπ αγνοεί τη νίκη για επτά αγωνιστικές. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η Καέν νίκησε με 1-0 την Ντιζόν. Η επιλογή είναι: Νίκη για Γκινγκάμπ.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΑΝΖΕ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα στο Σαμπιονά γνώρισε η Μπορντό Η Ανζέ πήρε ισοπαλία εκτός έδρας 1-1 με την Ρεμς. Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπορντό.

ΡΕΜΣ – ΝΙΜ

Ισοπαλία με 1-1 της Ρεμς κόντρα στην Ανζέ. Συντριβή για τη Νιμ με 5-0 από τη Λιλ. Επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΜΙΑΝ

Στο γήπεδό της η Μονπελιέ μετράει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Αμιάν παλεύει για την παραμονή καθώς δεν έχει νικήσει στους τελευταίους έξι αγώνες του πρωταθλήματος. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μονπελιέ.

ΝΑΝΤ – ΝΤΙΖΟΝ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Ναντ, επικρατώντας με 1-2 της Μαρσέιγ. Η Ντιζόν έχασε από την Καέν με 1-0 ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ναντ.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΕΝ

Εντός έδρας η Τουλούζ έχει τέσσερις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Ρεν κατέκτησε το Κύπελλο και έχει ψυχολογία. Παρόλα αυτά δεν έχει νίκη εκτός έδρας για έξι αγωνιστικές. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Στο Πριγκιπάτο η Μονακό έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Σεντ Ετιέν νίκησε 2-0 την Τουλούζ και κυνηγάει στη βαθμολογία τη Λυών. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΛΥΩΝ – ΛΙΛ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Λυών θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τη Λιλ. Η Λιλ συνέτριψε με 5-0 τη Νιμ. Εκτός έδρας έχει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading