Γουόκερ: «Θα τα καταφέρουμε και χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρούινε»

Αισιόδοξος πως παρά την απουσία του Κέβιν Ντε Μπρούινε, η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να καλύψει το κενό του εμφανίστηκε ο αμυντικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας Κάιλ Γουόκερ.

propoli

Σε κάθε περίπτωση, ο τραυματισμός του Βέλγου άσου θα αποτελέσει σημαντικό χτύπημα για τους «Πολίτες», αφού ήταν εκείνος με τις περισσότερες ασίστ στο σύλλογο τις τρεις τελευταίες περιόδους.

Ο 27χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός πέτυχε 12 γκολ και έδωσε 21 ασίστ για να βοηθήσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κερδίσει το πρωτάθλημα και το League Cup.

«Ο Κέβιν είναι σπουδαίος παίκτης και είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτό συνέβη στην προπόνηση, αλλά υπάρχει αρκετό βάθος στην ομάδα», δήλωσε ο Γουόκερ στον Τύπο.

«Δεν βασιζόμαστε απλώς σε έναν παίκτη. Πρόκειται συνολικά για το παιχνίδι της ομάδας και όποιος συμμετέχει θα πάει καλά. Προφανώς, είναι μια μεγάλη απώλεια, αλλά έχουμε αρκετή κάλυψη», πρόσθεσε.

Ο Ντε Μπρούινε, που έφτασε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Βέλγιο νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι και κατάκτησε την τρίτη θέση, είναι πιθανό να παραμείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα 2-4 μηνών, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε επίσης: Άλωσε το «Emirates» η Μάντσεστερ Σίτι! (vd)

Loading