Γραμμένος: «Γι’ αυτό προσλάβαμε τον Αναστασιάδη»

Τους λόγους για τους οποίους η ΕΠΟ αποφάσισε να αναθέσει τα ηνία της Εθνικής στον Άγγελο Αναστασιάδη εξήγησε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

propoli

«Αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, κ. Σκίμπε, και ταυτόχρονα η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Η ενέργεια αυτή της ομοσπονδίας, όπως ευκόλως μπορεί κανείς να κατανοήσει, οφείλεται στην άσχημη πορεία και τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα. Προκρίθηκε η πρόσληψη Έλληνα προπονητή, προκειμένου να μεταδώσει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται σε μία εθνική ομάδα», εξήγησε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόσθεσε:

«Για αυτά τα χαρακτηριστικά της μαχητικότητας και της προσήλωσης στην Εθνική, με ό,τι αυτό σημαίνει, ο ιδανικότερος προπονητής θα έπρεπε να είναι Έλληνας. Γι’ αυτό προχωρήσαμε στην πρόσληψη του κ. Αναστασιάδη».

Τι είπε ο Γραμμένος για τον «τζέντλεμαν» Σκίμπε

«Ταυτόχρονα, η εκτελεστική επιτροπή μού έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσω σε ό,τι αφορά το θέμα της αποζημίωσης του κ. Σκίμπε και τους οικονομικούς όρους της σύμβασης του κ. Αναστασιάδη», ανέφερε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο προπονητή της ομάδας:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Σκίμπε. Πρόκειται για ένα τζέντλεμαν, αλλά όπως καταλαβαίνετε, όταν ένα συγκρότημα δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα και ενόψει της μεγάλης πρόκλησης των προκριματικών για το επερχόμενο EURO, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να προχωρήσουμε σε αλλαγή προπονητή».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού θα είναι μικρής διάρκειας.

Loading