Διέσυρε τη Ρεάλ και πέρασε στον τελικό η εκπληκτική Μπαρτσελόνα

Τι και αν ο μεγάλος της αντίπαλος και αιώνιος εχθρός της ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα;

propoli

Τι και αν η Ρεάλ Μαδρίτης σπαταλούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη;

Η εκπληκτική ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και απόλυτα κυνική το βράδυ της Τετάρτης Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη «Βασίλισσα» στο «Μπερναμπέου» με 3-0 και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το εντυπωσιακό με την Μπάρτσα είναι ότι αυτό έγινε για 6η σερί χρονιά, με τους «μπλαουγκράνα» να διεκδικούν το τρόπαιο για 31η φορά στη μεγάλη ιστορία τους.

Το… χορό των γκολ άνοιξε στο 51ο λεπτό ο Σουάρες μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ντεμπελέ.

Μπενζεμά και Βινίσιους εν συνεχεία έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση, με την Μπαρτσελόνα να… τιμωρεί την αναποτελεσματικότητα των γηπεδούχων.

Στο 69ο λεπτό ο Βαράν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2 ενώ στο 72′ ο Σουάρες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλα Πανένκα σημείωσε το θριαμβευτικό 0-3.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (75′ Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68′ Μπέιλ), Βινίσιους (81′ Ασένσιο), Μπενζεμά

Μπαρτσελονα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85′ Αρτούρ), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (75′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Loading