INTIME

Διεθνής διασυρμός από τις εικόνες στο ΑΕΚ – Άγιαξ (pics)

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι ντροπιαστικές εικόνες που καταγράφηκαν στο ΟΑΚΑ, πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, στο Champions League.

propoli

Οι εικόνες των Ολλανδών με ανοιγμένα κεφάλια και -κυρίως- οι φλόγες από τη μολότοφ έχουν προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση και κατακραυγή, διασύροντας το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας.

“Οι οπαδοί της ΑΕΚ αφήνουν τους υποστηρικτές του Άγιαξ αιμόφυρτους, αφότου πετούν βόμβα μολότοφ πριν την αναμέτρηση του Champions League”, γράφει η βρετανική Sun.

“Βόμβα μολότοφ εκρήγνυται στην εξέδρα και οι οπαδοί του Άγιαξ μένουν τραυματίες και αιμόφυρτοι έπειτα από μάχες με την αστυνομία που αμαύρωσαν την αναμέτρηση του Champions League με την ΑΕΚ”, γράφει η Daily Mail, που φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τα… παρατράγουδα στο ΟΑΚΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Guardian, που αναφέρει ότι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για το Champions League αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια. Ειδική μνεία, βεβαίως, γίνεται και στη μολότοφ που έπεσε, καθώς και σε τραυματισμούς αστυνομικών πριν την αναμέτρηση.

ΑΕΚ – Άγιαξ όπως… Ρίβερ – Μπόκα

“Όλα τα λεφτά”, βεβαίως, είναι το ρεπορτάζ της αργεντίνικης Ole, η οποία κάνει έναν παραλληλισμό των χθεσινών επεισοδίων με όσα ντροπιαστικά συνέβησαν προ ολίγων ημερών στο Μπουένος Άιρες και τα οποία είχαν οδηγήσει στην αναβολή του Ρίβερ – Μπόκα.

«Πέτρες εδώ, βόμβες μολότοφ εκεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Αργεντινής.

Loading