Ο διεθνής Τύπος για το έπος της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (pics)

Η Λίβερπουλ άφησε άφωνο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την επική ανατροπή της κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τα διεθνή ΜΜΕ υποκλίνονται στην “αρμάδα” του Γιούργκεν Κλοπ.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Άγιαξ – Τότεναμ

Η λέξη που χρησιμοποιεί κατά βάση ο διεθνής Τύπος είναι “θαύμα”, καθώς αυτό που πέτυχαν οι “κόκκινοι” του βρετανικού λιμανιού θεωρούνταν μάλλον απίθανο πριν τη σέντρα της χθεσινής (7/5) ρεβάνς με τους “μπλαουγκράνα”.

Την ώρα που στη Βρετανία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, βεβαίως, στη Βαρκελώνη προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ, με το φίλα προσκείμενο στην “Μπάρτσα” Τύπο να κάνει λόγο για “ντροπή” και “ρεζίλι” του Λιονέλ Μέσι και των συμπαικτών του.

Δείτε τι γράφει ο Τύπος για το Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα:

Sport

“Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας”, γράφει σε μαύρο φόντο η καταλανική Sport, η οποία δεν χρησιμοποιεί καν φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της! Η εφημερίδα της Βαρκελώνης ασκεί έντονη κριτική στον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ υπενθυμίζει και το περσινό κάζο με τη Ρόμα.

El Mundo Deportivo

Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά σε σαφώς πιο ήπιο τόνο η έτερη εφημερίδα της Βαρκελώνης, η οποία κάνει λόγο για “ντροπή”, υπενθυμίζοντας και αυτή τον αντίστοιχο περσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρόμα. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει φωτογραφία των απογοητευμένων παικτών της Μπάρτσα…

Marca

Για “ιστορικό κάζο” της Μπαρτσελόνα κάνει λόγο η Marca. Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Μαδρίτης δεσπόζει μία φωτογραφία του απογοητευμένου -και εξαφανισμένου στο Άνφιλντ- Λιονέλ Μέσι.

AS

Η έτερη εφημερίδα της Μαδρίτης γράφει για “βροντή στο Άνφιλντ” και νέο κάζο της Μπαρτσελόνα, η οποία… κατάφερε να αποκλειστεί παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο διεθνής Τύπος για το έπος της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (pics)

SUN

“Απίστευτο” γράφει η βρετανική Sun, κάνοντας -ως συνήθως- έναν αναγραμματισμό της λέξης Unbelievable με το όνομα της Liverpool.

Mirror

Το “θαύμα του Άνφιλντ” είναι ο κεντρικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της βρετανικής Mirror. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς, εξάλλου, αυτό που πέτυχε η Λίβερπουλ…;

Daily Express

Για “θαύμα” μιλά και η αγγλική Daily Express, προσθέτοντας ότι οι “μαχητές” του Κλοπ σοκάρουν την Μπαρτσλεόνα με τη μεγαλύτερη ανατροπή.

Guardian

“Έξω από αυτόν τον κόσμο” γράφει ο Guardian και μάλλον δεν έχει άδικο… Αυτό που κατάφερε η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Μέσι ήταν εξωπραγματικό και βγαλμένο από… ταινία!

 

Loading