Διπλο(πενιά) στην Ξάνθη με Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός

Οι εκπληκτικοί «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη άλωσαν την Ξάνθη (0-1) με ασύλληπτη γκολάρα του Γιάννη Μπουζούκη και ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πρεμιέρα – όνειρο στο πρωτάθλημα!

propoli

Οι μικροί έχουν ψυχή! Ο Παναθηναϊκός των πιτσιρικάδων του Γιώργου Δώνη έκανε με το καλησπέρα την πρώτη του απόσβεση βαθμών και από απόψε βρίσκεται στο -3 της βαθμολογίας, χάρη στην απόλυτα δίκαιη νίκη του επί της Ξάνθης (0-1) μέσα στα Πηγάδια, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβρη του 2015 (πάλι με 0-1 χάρη σε γκολ του Τελάντερ).

Αποκάλυψη και σκόρερ του αποψινού ματς ήταν ο 20χρονος Γιάννης Μπουζούκης που με απίστευτο «κεραυνό» στο παραθυράκι της εστίας του Ζίβκοβιτς (69’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ και ήταν μαζί με τον επίσης νεαρό Χατζηγιοβάνη, τον αρχηγό των «πράσινων» Κουρμπέλη και τον τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζίβκοβιτς, οι κορυφαίοι της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (M. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Μπαξεβανίδης (84’ Ορφανίδης), Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας (56’ Κάντε), Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κίκε, Κάστρο (46’ Φασίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Δώνης (74’ Τζανδάρης), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (79’ Στάικος), Μουνιέ (88’ Εμμανουηλίδης).

Διαιτητής: Τ. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Loading