Διπλό «όχι» της Τσέλσι στη Ρεάλ για Αζάρ

Όλοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ, λησμονώντας όμως την απαραίτητη προϋπόθεση: για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της η Τσέλσι.

propoli

Όπως διαρρέει από το Βέλγιο, οι «μπλε» του Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν μέχρι στιγμής απορρίψει δύο προσφορές του ισπανικού συλλόγου, η πρώτη για 100 εκατ. ευρώ τον περασμένο Απρίλιο και μια δεύτερη, πιο πρόσφατα, ύψους 120 εκατ.

Η Τσέλσι ψάχνει καλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα HLN, η πιο πολυδιαβασμένη στο Βέλγιο, σύμφωνα με την οποία η Τσέλσι προσπαθεί να επιμηκύνει όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο για να επιτύχει ακόμα καλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα.

Από την άλλη, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το συμβόλαιο του Αζάρ λήγει το 2020 και ο σύλλογος του Λονδίνου θα κινδύνευε να τον χάσει σε ένα χρόνο χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τους αγώνες, του προσεχούς Σαββάτου (8/6) με το Καζακστάν και της Τρίτης (11/6) εναντίον της Σκωτίας και θα ήθελε να γνωρίζει το μέλλον του.

Ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, βρίσκεται στο Λονδίνο τις τελευταίες ημέρες για να ξεκλειδώσει την κατάσταση, αυξάνοντας την προσφορά από 100 σε 120 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Loading