Δυνατό τεστ για Μπάγερν στο Ντίσελντορφ

Μετά την επικράτηση στο ντέρμπι επί της Ντόρτμουντ, η Μπάγερν καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Φορτούνα Ντίσελντορφ.

propoli

Η Ντόρμουντ θα πρέπει να νικήσει την φορμαρισμένη Μάιντζ αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της Μπουντεσλίγκα.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΑΛΚΕ

Με την ισοπαλία στη Στουτγάρδη (1-1) η Νυρεμβέργη ουσιαστικά αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία Η Σάλκε έχασε στο φινάλε της αναμέτρησης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-2. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Οκτώ συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έχει το Αννόβερο μετά το 3-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Η Γκλάντμπαχ δεν διανύει καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Βέρντερ Βρέμης. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Γκλάντμπαχ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Βέρντερ «τρέχει» ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Απέναντί της θα παραταχθεί η Φράιμπουργκ η οποία ηττήθηκε με 5-0 από την Μάιντζ. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βέρντερ Βρέμης.

ΛΕΙΨΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Λειψία δεν έχει χάσει τις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Εντός έδρας μετράει οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 3-1 του Αννόβερο. Εκτός έδρας έχει απολογισμό επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Εντός έδρας η Στουτγκάρδη μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Μακριά από το γήπεδό της η Μπάγερ Λεβερκούζεν  έχει έξι νίκες, έξι ήττες και δυο ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΪΝΤΖ

Στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα υποχώρησε η Ντόρτμουντ μετά το «βαρύ» 5-0 από την Μπάγερν. Εντός έδρας παραμένει αήττητη με δώδεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Μάιντζ διέλυσε την Φράιμπουργκ με 5-0. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Χόφενχαϊμ είναι αποτελεσματική στο γήπεδό της όπου έχει απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Χέρτα έχασε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 1-2, γνωρίζοντας τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Η επιλογή μπορεί να είναι:OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατή στο γήπεδό της μετρώντας επτά νίκες και επτά ήττες, χωρίς καμία ισοπαλία. Η Μπάγερν συνέντριψε την Ντόρτμουντ με 5-0 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η επιλογή είναι:GOAL/GOAL και OVER  2.4 ΓΚΟΛ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΑΟΥΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εντός έδρας η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Άουκσμπουργκ έχασε με 0-4 από την Χόφενχαϊμ. Η επιλογή είναι: Νίκη Άιντραχτ Φρανκφούρτης και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading