INTIME

Δώνης: «Φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, δεν φοβάμαι τους παίκτες μου στην Τούμπα»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Πανιωνίου, την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του ΠΑΟ δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και την εκτίμησή του πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τον τίτλο εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί του Πανιωνίου.

propoli

«Περίμενα ότι θα φτάσουμε στο ντέρμπι αήττητοι. Δεν μπορεί κανένας προπονητής να μαντέψει τα αποτελέσματα, αλλά ξέρουν πολύ καλά και συνεργάτες μου και άνθρωποι που είναι δίπλα μου ότι χιουμοριστικά το έλεγα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε:

«Το βασικό ήταν να βλέπουμε την εξέλιξη της ομάδας. Παίρναμε εμπιστοσύνη από αυτό, συν το ότι είχαμε τη συγκυρία να μην έχουμε ντέρμπι αυτές τις επτά αγωνιστικές με ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μας έδωσε το πλεονέκτημα να διώξουμε το -6 και ψυχολογία για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτερη ομάδα».

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση για το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ (21/10)

«Η ομάδα με το καλύτερο υλικό ο ΠΑΟΚ»

Ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής, ο τεχνικός του ΠΑΟ δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ ίσως είναι η ομάδα με το καλύτερο υλικό και φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι πάντα ξεχωριστό για εμένα να παίζω απέναντι σε ομάδες που έχω δουλέψει. Το ίδιο συναίσθημα έχω και όταν πηγαίνω στον ΠΑΟΚ, στη Λάρισα, στην ΑΕΚ, στον Ατρόμητο. Οι αντιπαραθέσεις για άλλους λόγους δεν με βασανίζουν στο μυαλό. Έχω έναν καλό αντίπαλο μπροστά μου, πρέπει να δουλέψουμε».

Ερωτηθείς αν τον φοβίζει το γεγονός ότι οι νεαροί παίκτες του θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με μία εχθρική ατμόσφαιρα, όπως αυτή της Τούμπας, απάντησε:

«Δεν τους φοβάμαι τους παίκτες. Περισσότερο τους φοβόμουν στην Τρίπολη που ήταν δικός μας ο κόσμος, τώρα δεν τους φοβάμαι τους παίκτες στην ατμόσφαιρα της Τούμπας».

Loading