Είναι μια κλάση ανώτερη η Κροατία

Του Ν. Κωστάρα

propoli

Καλησπέρα σε όλους. Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Μουντιάλ και όπως καταλαβαίνετε ψάχνουμε ότι υπάρχει για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Έτσι δεν είναι τυχαίο πως από το σημερινό κουπόνι έχω επιλέξει τρία σημεία με ομάδες που είναι στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους…

Ξεκίνημα με τον αγώνα της ΚΡΟΑΤΙΑΣ κόντρα στη Σενεγάλη. Η γηπεδούχος ομάδα ανέκαθεν με έπειθε περισσότερο από την αντίπαλό της. Ομάδα με αρχή, μέση και τέλος αλλά και με πολλούς έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κόντρα στη Βραζιλία για ένα ημίχρονο ήταν καλύτερη αλλά με την είσοδο του Νέϊμαρ έδειξε πως δεν μπορεί να ακολουθήσει. Η ομάδα από την Αφρικανική χερσόνησο διαθέτει ορισμένους αξιόλογους παίκτες αλλά αν δεν αλλάξει εντυπωσιακά πρόσωπο δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό στο Μουντιάλ. Περιμένω τους Κροάτες να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες και να φτάνουν στη νίκη. Ο άσος δίκαια είναι στο 1.61.

Συνέχεια με το παιχνίδι της Γερμανίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Μια μάχη του Γολιάθ κόντρα στον Δαβίδ και όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του Λεβ. Αν οι Γερμανοί δείξουν καλή διάθεση τότε το κοντέρ θα γράψει πολλά και θα ανεβάσει την ψυχολογία που έπεσε μετά την ήττα από την Αυστρία. Τα «πάντσερ» θα έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά ότι ομάδα και να παρατάξουν θα είναι πολύ δυνατή με τους Σαουδάραβες απλά να παρακολουθούν και να προσπαθούν για μια καλή εμφάνιση. Το Over 3.5 είναι στο 1.75 και δεν είναι κακή επιλογή.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη με τον αγώνα της Πολωνίας με τη Χιλή. Οι Πολωνοί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το σοκ της απώλειας του Γκλικ και να κερδίσουν μια αξιόλογη ομάδα. Οι Λατινοαμερικάνοι θα τα δώσουν όλα για να τεστάρουν για ακόμα μία φορά ορισμένους νέους ποδοσφαιριστές. Ο άσος μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά αλλά εγώ θα επιλέξω το G/G  που μας δίνεται στο 1.85.

Αυτά για σήμερα. Καλά να περνάτε και καλή τύχη σε ότι επιλέξετε για τα δελτία σας…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΔΥΑΔΑ:

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ 1  1.61

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ OVER 3.5  1.75

Πηγή: Arenafm.gr

 

Loading