Η ΕΑ Sports κατέβασε τις φωτογραφίες του Ρονάλντο! (pics)

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες αφότου ο εκπρόσωπος της EA Sports εξέφρασε τον προβληματισμό του για την υπόθεση βιασμού στην οποία εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ήδη οι φωτογραφίες του Πορτογάλου σταρ έχουν κατέβει από την ιστοσελίδα της γνωστής εταιρείας video games!

propoli

Πλέον, από τη σελίδα της EA και του FIFA19 έχουν αποσυρθεί οι φωτογραφίες του αστεριού της Γιουβέντους, ο οποίος «κοσμούσε» το εξώφυλλο του παιχνιδιού. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η εταιρεία να διακόψει τη συνεργασία της με τον 33χρονο άσο, μετά το άνοιγμα –και πάλι- της έρευνας για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης στην Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόρκα.

Πιθανό το διαζύγιο της EA Sports με τον Ρονάλντο

Όπως γράφαμε και νωρίτερα, εξάλλου, είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους βασικούς χορηγούς που τον «χρυσοπληρώνουν». Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της EA:

«Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του Ρονάλντο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, καθώς περιμένουμε οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που συμβαδίζει με τις αξίες της εταιρείας μας».

Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου της Nike, ο οποίος δήλωσε: «Ανησυχούμε βαθύτατα από αυτούς τους ενοχλητικούς ισχυρισμούς και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση».

Το site της ΕΑ πριν και μετά το σάλο που προκλήθηκε:

Loading