Εγκαταλείπει την ενεργό δράση ο Τζον Τέρι

Ο Τζον Τέρι εγκαταλείπει την αγωνιστική δράση ύστερα από 23 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα και μια μεγάλη καριέρα, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media ο πρώην αμυντικός ογκόλιθος της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας.

propoli

Ο 37χρονος Τέρι είχε μείνει ελεύθερος από την Άστον Βίλα στο τέλος της περασμένης περιόδου και το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε για οικογενειακούς λόγους.

Η ιστορία του

Πατέρας δύο παιδιών, υπήρξε αρχηγός στην Τσέλσι αλλά και στα «Τρία Λιοντάρια», από τον Αύγουστο του 2006 μέχρι το Φεβρουάριο του 2010 και από τον Μάρτιο του 2011 ως και τον Φεβρουάριο του 2012. Ως κάπτεν των «μπλε» πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, τέσσερα Κύπελλα και δύο Λιγκ Καπ.

Βραβεύτηκε ως «αμυντικός της χρονιάς» από την UEFA το 2005, 2008 και 2009, ενώ είναι ένας από τους πέντε παίκτες που κατέγραψαν περισσότερες από 500 εμφανίσεις με την Τσέλσι, όντας ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην Ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου. Από την Τσέλσι αποχώρησε το 2017, ύστερα από προσφορά 22 ετών στην ομάδα.

Loading