INTIME SPORTS

Εκτός εαυτού ο Ουζουνίδης: «Χωρίς να μπούμε στο γήπεδο, πήραμε έναν βαθμό»

Έξαλλος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κι αυτό γιατί η Ένωση εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση για το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός (04/11)

Ο τεχνικός της Ένωσης πάντως, τα είχε με τη…συνολική εμφάνιση της ομάδας του καθώς στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα δεν φάνηκε να μασά τα λόγια του.

«Σήμερα, χωρίς να μπούμε στο γήπεδο, καταφέραμε και πήραμε έναν βαθμό. Οπότε είμαι ευχαριστημένος» τόνισε χαρακτηριστικά και έφυγε έξαλλος για τα αποδυτήρια.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως «ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας με πολλές μονομαχίες. Εμείς κάναμε ένα σοβαρό και μετρημένο παιχνίδι. Πήραμε τον έλεγχο του ματς και περιμενάμε να βάλουμε ένα τέρμα στις ευκαιρίες μας. Πράγματι είχαμε τρεις –τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν το βάλαμε. Στεκόμαστε όχι στο αποτέλεσμα αλλά στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας. Σε ένα ματς μπορεί να γίνουν διάφορα. Από όλα μαθαίνουμε. Έχουμε ένα σταθερό πλάνο και το ακολουθούμε πιστά».

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί; Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε: «θα προετοιμαστούμε ώστε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες να κάνουμε ότι μπορούμε».

Loading